Het systeemhuis voor presentatieoplossingen en conferentietechniek

Acer MWA2 MHL Wireless Adapter
2014/01/16

visunext – Het systeemhuis voor presentatieoplossingen en conferentietechniek

visunext is uw partner rondom de thema’s home cinema en presentatietechniek. Met meer dan 15 jaar ervaring is kent visunext alle oplossingen en is uw partner bij het realiseren van uw AV-project. Met onze 120 collega’s heeft u altijd een getrainde expert als aanspreekpartner. Het maakt niet uit of het om de inrichting gaat van conferentieruimtes, om een advies ter plekke, om een Videowall of andere presentatie oplossingen, met visunext krijgt u altijd goed advies.

Onze service voor u:

  1.  Wij komen langs en zoeken samen de perfecte oplossing
  2.  Wij plannen voor u uw conferentieruimte en moderne werkplek oplossing
  3. Wij coördineren verschillende verbouwingen en installatie met onze eigen service en montage team.

Onze actuele themas:

Video Conferencing

Conferentiesystemen zijn vandaag de dag uitgegroeid tot een breed gebied van audiovisuele apparatuur voor een conferentieruimte waar vergaderingen worden gehouden met behulp van een conferentiecamera en microfoons. Conferentiesystemen omvatten echter ook apparatuur voor deelname via een desktop-workstations via webcam en headset, inclusief microfoon. Dankzij de steeds groter wordende netwerkvorming bieden conferentiesystemen de mogelijkheid om over de nationale grenzen heen te vergaderen zonder omslachtig te hoeven reizen. Ze ondersteunen ook het werk in uw Home-office.

Videoconferentie systemen

Telefoonconferentie systemen

Room booking system

Conferentiecamera's

Videoconferentie
systemen
Telefoonconferentie
systemen
Room booking
systems
Conferentiecamera’s

 

Digital Workspace  and  Conferentieruimte benodigdheden

 

Comments are closed.